nedelja, 9. november 2014

DOBER NAKUP


J. ima res bolj malo igrač. Nekaj jih je dobil v dar od nečaka in nečakinje, nekaj sem jih naredila sama, skratka, z možem nisva pristaša nakupovanja neomejenih količin igrač.


Je pa J. za rojstni dan od moje prijateljice (hvala!) dobil plastično orodje. J. se od njega ni mogel ločiti, tudi spat je šel z enim od njih. In v naslednjem dnevu smo na dom prejeli reklamni letak ene izmed otroških trgovin, v kateri je bil celoten delovni komplet, z delovno mizo vred. Rekla sem možu, da bi lahko pri nas Božiček kaj prej nosil, glede na to, da je J. kar priden. :) In je šel v nakup.




Že samo sestavljanje le-tega je bilo skrajno zanimivo in cel dogodek. Da o orodju sploh ne govorim. Sedaj samo še žaga, zavija, udarja s kladivom, skratka, je pravi fant. :)
 

 

2 komentarja:

  1. Lea, ne morem si kaj, da ne bi pohvalila tele table, ki jo imate na steni! Krasna stvar in doslej se jih spomnim menda samo s Pinteresta - sem vesela, da jo vidim tudi tukaj :) Vidim, da se tudi čudovito obnese pri igri. Hja, ni ga čez pravo "šraufanje", kajne?

    OdgovoriIzbriši

Hvala za Vaš komentar! :)