sobota, 25. januar 2014

... krasen dan za VTIKANJE...:)

Danes je bil en krasen dan... Zjutraj je imel mož nekaj dela z recenzijo knjige o Boltu, pa sva z malim švignila v knjižnico, ki je najina stalna točka sprehoda v našem okolišu... Kali je tudi pasalo, da se je malo naužila jutranjih vonjav pasjih prijateljev, pa smo šli, mi trije. :)
Izposodila sva si predvsem veliko knjig zame, pa tudi nekaj za malčka, pa nekaj otroških pesmi na cd-ju.
Nazaj grede sva se ustavila na štantu, kjer zelenjavar prodaja svežo hrano, nakupila celo tono solate in šli smo nazaj.

J. je šel dopoldne spat, brez stekleničke, uspešno. :) Nam kar uspeva. Edini problem vidim v jutranjem podaljšanju spanja (sploh čez vikend- predvsem zaradi naju oz. še bolje, zaradi mene, ker če nam ni treba kam hiteti, rada malo podremam). Mali se je zbudil ob pol osmih, če dobi stekleničko, zaspi še za eno rundo, danes pač ni, tako da smo vstali in pričeli z dnevom. Zaenkrat je odvajanje uspešno in res sem vesela, saj sploh ni nekega joka, na katerega sva se oba pripravila. SUper!

Pojedli smo lahko kosilo, bolj malico, nato pa se odpravili na Rašico, sprehodili smo Kali, ki zaradi naših bolezni kar nekaj časa ni bila na pravem sprehodu... Po dveh urah hoje smo imeli dovolj, mali je na koncu sprobal sneg, blato, luže in vse, kar mu je prišlo pod roke. :)

Šli smo še na kratek obisk, kjer smo dobili tudi pravo kosilo, nato pa domov, malo igre, kopanje, večerja in spanje. Jeeeej, tudi danes zvečer praktično nič pritoževanja nad pomankanjem sesanja, zaspal v petih minutah. Zmaga! Naj se tako nadaljuje!

Med vsem tem doganjanjem smo imeli tudi čas za igro. Danes sem J. ponudila škatlo z dvema luknjama na krajnih robovih, notri pa je vtikal majhne lesene tulce (za podporo policam). Ni trajalo dolgo, ker nisem sedela zraven, nekaj jih je pa le uspešno spravil v škatlo. :)


Lep preostanek večera Vam želim!





 
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za Vaš komentar! :)