sobota, 19. april 2014

KAKO SVA POVSEM NEPLANIRANO PRIŠLA DO BARVANJA JAJC...:)


Ker smo včeraj malo popraznovali J. leto in pol, sem pekla torto in zato potrebovala jajca. Škatlo sva včeraj z vozičkom sproti, ko sva šla na sprehod, nesla v smeti, pa sva nanjo pozabila in jo peljala vse do Golovca, kjer je zunanji vadbeni park. Tam pa se je začelo. Najprej sva v škatlo dajala kamenčke, nato pa sva nadaljevala z regratovimi cvetovi. Najprej sem mislila, da bova te cvetke uprabila za tiskanje, pa so med potjo  nazaj (igro v vozičku) vsi popadali ven in jih ni kaj dosti ostalo. Pred blokom sva se škatle končno rešila...



Ko so popoldne gostje prišli na praznovanje pol rojstnega dne, mu je prababica M. prinesla lesena jajca (navadnih pač ne sme jesti in se mi jih zdi zato tudi trapasto barvati). Super, hvala!
Zato sva se danes po popoldanskem spancu spravila barvat le-te najprej z oljnimi barvicami, ker pa se J. ni kaj dosti poznalo (treba je kar močno pritisniti), je nadaljeval s flomastri. Še vedno ga pri flomastrih bolj kot ustvarjanje pritegnejo pokrovčki. Odpriranje in zapiranje le-teh, pa stresanje njih iz posode in zlaganje nazaj... Čas bo prinesel tudi ustvarjalno žilico... Upam. :))





Lepe praznike Vam želim!



 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za Vaš komentar! :)